Біжить спортсмен, як кінь,
і м'язи на надриві,
багато треба вмінь,
де височінь спортивна.
І кисню у плавця,-
в легенях дуже мало
та травми без кінця,
де гол забитий вдало.
Робота ця тяжка,-
в спортсмена, як на шахті,
дорога не легка,
де кольори смугасті.
Великий спорт не жарт,
не для здоро'я буде,
надія лиш на старт:
чи першість він добуде?.....
2012 рік.
|