Тече вода, як сонячний кришталь,
Рве береги травичкою розквітлі,
А спів у лузі віджене печаль,
Воскреснуть райдужно пісні у світлі.
Нові надії розгортає час,
Екранізує благодаттю неба.
Він так терпляче виглядає нас.
І так багато ще зробити треба.
Елегією скотяться думки,
Травневим вітром зашумлять у полі.
Юнацькі мрії сходять залюбки,
Дарують щедро фарби світанкові. И
|