УЛІТКУ
(акровірш)
Затишно, любо і тихо.
Ангели з неба злетіли,
Щедро даруючи втіху,
Обрій рум'янцем залили.
Ясне, прозоре і чисте
Ласкаво всміхнене небо.
Юрмляться, стеляться тісно,
Барви широкого степу.
Лагідне сонце заграло,
Юрики враз стрепенулись -
Літо до нас завітало
І все умить схаменулось!
Тішить всіх літо на світі.
О, як чудово у літі!
|