сонце світить, та воно не гріє,
Лиш кидає по асфальту тіні,
А колись воно було-НАДІЯ.
В чому ж справа? Чом не гріє нині?
А тому,що на душі тривога,
У душі таїться помста вперта,
Кожен день надіючись на Бога
Рветься в бій народ готовий вмерти.
А божки лиш дзьобом б"ють колючим,
Їм плювати, що наш край в руїнах.
Не здамося ми і не відступим!
І не вмре могутня Україна!
Героям слава!!!!!!!!!!!
|