В Новий Рік з новим бажанням та оновленим серцем…(акровірш)
Візьми краплини доброти, Натхнення сили і наснаги, Обгортку з чистої роси Вітрила мрій та добрі справи… И(І)скринку щастя , що в душі Його посмішку і турботу, Родинний спокій та сім’ї І шлях, що вранці на роботу… Кохання промінь не забудь Землі красу й чарівність Неба Новим, звичайно, буде Рік, Огорне ж всім,чого так треба. Вплітай слова в нові пісні И(І) вірші щоб іще складались, Минуле звісно не забуть, Бажаючи щоб нове вдалось… Аби-як рік не починай, Живи розумно і доречно, Активності не забувай Неси життя своє безпечно. Недолюбити не спіши, Яким би не було кохання, Молися, щоб воно прийшло Таким допоки є бажання.
«Агу!» лунало щоб щодня, Овіяне дитячим сміхом, Нові життя дасть новий Рік, Освятить рід на нову втіху! Всевишній гляне з висоти, Лелеку знов благословивши, Екватор хоч для мене рік Не дасть піти не дослуживши. Немало справ у мене ще И(І) мабуть не одне століття Мені б пожити ще дало, Себе насправді зрозуміти… Екзамен здавши не один Ріку бажань ще справді маю, Ціную кожен новий день, Екзотики казок не знаю, Моє життя таким сприймаю!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")