В години радості
й печалі,
В чужій і рідній
стороні, -
Про мене ти не
забувала
У ночі темні й
світлі дні.
В садах
квітучих, чи опалих,
Куди б не їхав,
де б не йшов, -
Мене повсюди
зігрівала
Твоя негаснуча
любов.
Нема кінця,
немає краю
Твоїм
стривоженим думкам
Про те, чи вічно
пам’ятаю
Свою матусю
також сам?..
Тобі журитися
причини
Не слід шукати
без пуття, -
В моїй душі
здавен – понині
Нема матусі
забуття!
07.04.12
|