Сестричко, сестро моя, ладо! Моя заступнице й порадо! Одна - найкраща на ввесь світ. Тобі бажаю многа літ!!! Бажаю, сестро, миру в домі! Хай усміхаються знайомі, Твоє побачивши лице, (Ти заслуговуєш на це), Бо маєш дуже добру вдачу, І вчасно вмієш, як я бачу, Знайти потрібних пару слів, Щоби чужий біль спопелів. А, ще я хочу, зрозуміло, Щоб тя нічого не боліло: Ні руки, ноги, голова, (До Бога в вуха ці слова), Щоб, лиш цвіло і молоділо, Твоє, уже не юне, тіло. І хай для тебе квітнуть трави, Палахкотять нічні заграви, Веселка в небі виграє І чудом все навкруг стає. Хай горнуться до тебе діти Твоєю ласкою зігріті! Хай буде радісним твій дім, І хай царює щастя в нім!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")