Очі тривожні, сумні
Сняться щоночі мені.
Докір у рідних очах.
Серце тріпоче, мов птах.
Що я вчинила не так?
Стулені міцно вуста.
ПрОшу, хоч слово промов.
Ти все мовчиш. Знову й знов
Відчай терзає мене.
Певно, біда не мине.
Кожної ночі у сні
Бачу я очі сумні.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")