Не осягнути суті, змісту,
Які в святому слові Мама,
У нім любові й стільки хисту,
Ідеш і йдеш, немов до храму...
Вуста такі завжди солодкі,
Долоні ніжні, колоскові,
У голосі чарівні нотки,
Знов наче чуєш колискові...
Мережка світлого обличчя
З бездонним поглядом на тебе,
Як оберіг удень і ніччю,
У когось поруч, в когось - з неба...
Молитва за здоров'я Мами -
В дітей, мабуть, є найщирішим
Словесним виразом, думками
Любов від того ще сильніша...
Утілити Матусі мрії
Найзаповітніше бажання,
Її усмішка так зігріє,
Як жодне тепле одіяння...
Плекайте Маму щоємиті,
Від неї щастя напувайте,
Вона родила Вас, щоб Жити,
Радіти Вами, пам'ятайте...
|