Ти чуєш, тату.
Т и чуєш,тату.
Не знаю,тату,що мені робить
Ти мабуть бачиш,як буяє сад,
Он мама знов на лавочці сидить,
Це мій сьогодні найцінніший клад.
Чуєш,тату! Білим цвітом закружляло
Ти ангел там,тільки мовчиш.
В село всі їдуть,чуєш,як попало,
Хоча я знаю,тату,ти простиш.
Вожак ти був,та й був дужий,
До тебе їхали усі гуртом.
А нині,тату,я чомусь чужий
Прийдеться написати мені том.
Не знаю,тату,що тобі сказати
Твої слова пригадую щоразу.
Не хочеться іти до хати,
Та й мама чує лиш образи.
Я знаю світ брехня достала,
Та й колить нині правда в очі.
Чому вона в цю мить програла?
Чужим я став цієї ночі.
Ти бачиш все сьогодні,тату,
Повір,люблю я свій ланок.
Он,мама,знов заходить в хату,
Це був любимий твій синок.
26.06.2019р.
Додав: 0997030561 (11.11.2020)
| Автор: © Володимир
Розміщено на сторінці : Вірші про рідню
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1512 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА