неє за што,
неє за што-
мило тя пізнати,
пребач-но ми,
пребач-но ми,
али йду ду хати.
ой, прикро мі,
ой, пpикpо мі,
шу-сти такі злиї,
ото за то всюди віют
такі буривії.
гей, витайте, люде добрі!
добрий ден! добриден!
як надийди темний вечір,
туди -добрий вечер!
зʼїшти субі трохи каші
й жовтий сир увечий.
Слава Ісусу Хpисту!
Слава ʼМу на віки!
а мулитви- то найліпші
й найміцнійші ліки.
Дай. Божи, вам щасьця,
щасьця і здуровля!
Дай , Божи, і вам!
Найся виде барзо добри
також і всім нам!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")