як ся маш?
скільки зʼїв каш?
як ся мате,
се`стро-бра`те?
што нового?
та нічого?
што в тя чути?
їм андрути.
што в Вас чути?
різні нути.
што чувати?
треʼ питати.
як ся називаїш?
а, ти, то ни знаїш?
як ся називати?
прузивамся Шатний.
як ся зовеш?
а, ви як ся зувете?
спитайся в тети.
як єст твоє мено?
моє мено так, як ваше.
а, як - наше?
так, як моє:
ми є з міста двоє.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 525 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")