Моя маленька ти сестричка, А може просто меньшинька, Не знаю, де твоя травичка І де росте та вишенька. Ти тільки, сестро, зачекай, Пройдуть роки знайдеш її. Ти тишком-нишком підростай І будуть в тебе лебіді. І буде в тебе все завжди, Ти тільки сестро підрости! І буде в тебе та любов, Як ніжна тиха пісенька, Почує ти з усіх розмов, Ти сама ясна зіронька. Хтось принесе її тобі, Та зробить - це з приємністью. Повір, сестричко, ти мені - Ти сама краща дівчинка!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")