Вірш "зачіпає" своїм змістом, адже сім*я, рідня, одні з головних цінностей, які на жаль, у сучасному світі не зовсім в моді. Ну а про рими, та що там рими...
попередні коментарі цілком слушні,я лише приєднаюсь до них...У Вас,пані Людмило,чудова душа і це помітно у творах - вони сповнені теплом,щирістю та любов*ю.. а форма ще відшліфується,головне,не зупинятись!..
Рада читати ваш коментар.Вчусь сприймати всі зауваження..Але десь мені б іще набратись терпіння,щоб доводити написане до кінця..До гарного кінця..Спасибі за друге ім я для мене.....
Спасибі за гарний коментар..Я рада що Ви знаходите час що написати коментарі..З хвилюванням чекаю ,бо хочеться дізнатися Вашу думку.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")