Коли мій син ще був малий,
Зустріти біг мене швиденько І радості не було меж, На вухо шепотіть тихенько.
Тоді ми були ,як та кров Та, що тече по венах вільно, Як два крила,які на двох, Злетіть разом хотіли спільно.
І вже той час не повернуть, Любов дитяча закінчилась Та її сила навіки, В моєму серці оселилась.
|