Кохана я тебе вiтаю, з днем ангела. але про те мирських всiх радощiв бажаю, i будь бажана над усе. В черговий раз я нагадаю, на рiк твiй вiк коротший став. Надіюсь, вірю і кохаю, щоб сміх твій жить не перестав. Насамперед я хочу вірить, що я з'явився недарма, в юнацьку мрію знов повірить, і ти це вибрала сама. І, як ведеться, п'ю за «лося», ну а вжитті там як піде, та все ж щоб хтілося й моглося, і тут не дінешся ніде. І як би мати була рада, та й батько гордий був за те, що все ж дала ти собі раду, і ці слова-це не пусте. І в ювілей оцей серпневий, багато квітів, добрих слів, щоб організм твій був здоровий, кохання рідних, міцних снів. Нехай здійсняться твої мрії, онуками оточ себе, і будеш жити ти в надії, що й любить хтось ще й і тебе.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2015 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")