Повіяло сумом. Іржавіє листя,
І неба блакить посивіла від сліз,
Осіннє раптове холодне розхристя
Розмило дощами жовтневий ескіз.
Мелодія суму торкнулася серця,
Вщерть трунком гірким напоїла печаль.
Недавно, здається, накинуло сонце
На груди дерев золоту пектораль,
А нині на голому вітті берези
Зухвалий вітрисько знов грає етюд,
Немов би зима до своєї імпрези
Скликає холодну журбу звідусюд.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")