Вічний бій . Ти знову ранений в бою,в якім немає нажаль патронів Щоби застрелити нудьгу,бо помираєш ти на волі. Ти знову ранений в бою,в якім немає ні краплі крові Та краще би вона була, душа б не мучилась поволі.
Ти знову ранений в бою,в якому навіть не солдат. Солдату завжди руку подадуть,а ти валяєшся -слабак. Ти знову ранений в бою,гранати тут вже не літають, А душу й серце все одно, на кусочки «невідомі» розривають.
Ти знову ранений в бою,але знайшов таки патрони І вже прицілився-забув, твої, заряджені любов’ю. Ти знову ранений в бою,але в полоні не знайдеш ніколи Оту прекрасну чарівну,яку любитимеш душею.
Ти завжди ранений в бою - ти не ти, а я не я,і це не бій,але війна , Яка була і завжди буде, у тій душі, яку топчуть люди. Настане час,пройде неволя, надіюсь зміниться ще доля, Коли любов і доброта запанує в серці, де пустота.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 3244 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")