Риплять колеса у підводи...
Риплять колеса у підводи. Поволі коні тягнуть віз. Он там я бачу вже городи, Росте біля узлісся хмиз… "Нарешті… Куме, прокидайтесь! Доволі у вісні хропіти. Що, не впізнали? Не лякайтесь. Не треба було вчора пити". Були ми на базарі в місті – Великий ярмарок в районі. Музики грали там троїсті. Людей… Неначе в Вавилоні. Качки продали, поросята, Городину… Все, що було… Та в нас із кумом звичка клята, Відзначити, щоб аж гуло. Грошей чимало вторгували. "Розбагатіли" мов пани. У пазуху щось заховали, А решту, на пропій, в штани. "Несіть-но нам хутчій горілки" – Кричали з кумом в унісон. Взяли соління дві тарілки, Картоплю, сало, сальтисон… Пили-гуляли аж до ночі. Чіплявся кум мій до дівчат, Що до пригод нічних охочі І мають вдома байстрючат. Музика, як угледів гроші, Мов віртуоз на скрипці грав, Такі слова казав хороші… Батяром я ся почував Вночі. Але, нажаль не вранці, Коли прокинулись ми вдвох В чагарнику, немов засранці, Без грошей, шапок, без жінок… І ось вже близько біля дому Виходимо із кумом з коми. І вкотре з ним, а що робити, Ми поклянемось більш не пити…
Додав: inkulinets (13.02.2014)
| Автор: © RUSZIN
Розміщено на сторінці : Вірші про чоловіків
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2077 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.