укране! Коли не роблю коментарів, це просто для того, щоб не вражати поета своїми заувагами. Але, коли вже чекаєте від мене слова то скажу. Ви, який любите всім звертати увагу на наголоси , самі їх не дотрималися. Також зроблені помилки у висловах! Переглянте і зробіть поправки. Думка гарна.
Шановна пані Наталю! Я ціню у людях відвертість і мене вражають не зауваги, А МОВЧАННЯ. Я думав ми розуміємо одне одного. І не люблю я робити іншим зауваги по наголосах - це потребує зусиль. Я не знайшов самотужки своїх помилок, думав, що хтось допоможе.... Ні то ні. Дякую за увагу.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")