Чи вірш передчуття ? Може відчуття подальшої неминучої втоми від суму , що насувається , може через незвершеність мрій , може через те що малюють закони на піску , може у пустелі сліз української душі вже сліз не має, а може перестати сумувати.Цікав задумливі образи мене навіяли на такі почуття , а все ж таки - ТРЕБА НАДІЯТИСЬ!
Звісно, треба надіятись, незважаючи ні на що. Кажуть чим важче наше життя тут, тим легше буде потім... І мудрість приходить не від хорошого життя... А ще випробувань приходить рівно стільки, скільки ми можемо витримати... Тому я думаю Ви сильна Людина, яка з гідністю все перенесе і здобуте безцінний досвід та безцінні духовні скарби. Дякую за увагу.
Бувають хвилини, коли кожна людина попадає у якусч малонхолію! Гнати її віником від себе і жити та Бога хвалити! Щастя вам!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")