Всьому вина ця нескінчена зима і погода зі своїми вибриками, а душа, в нашому з Вами віці, дуже чутлива і тіло з'їдають всякі хвороби, от і лягають на папір такі похмурі вірші. Тримайтеся, весна уже відкрила двері у свій прекрасний рай. Всіх благ!
Ця стара сухоребра з косою всіх нас чекає, від неї ще ніхто не сховався і не відхрестився. Але ще є радості в житті , прилетіли гуси, лелеки а там і ластівки, жайворонки. Світ наповниться стоголосим птахством і не буде таким сумним той "кар" Тримайтесь, все буде добре!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")