Ще цвітуть Ваші мальви в саду,
Хоч дощами осінніми вмиті,
Я по росяних травах іду
І по квітах, що бджолами спиті...
Ах цей вересень, знову в саду
Лист фарбує в гарячий багрянець,
І в осінньому, тихім саду,
Я запрошу Вас вкотре, на танець.
Хоч і форма моя польова
Вся пропахла і потом, і втратами,
Ми під пісню сумну журавля
Завтра станем до бою солдатами...
А сьогодні даруйте мені
Цей світанок з холодними зорями....
...Дочекайтесь, благаємо Вас,
Ми вернемось до Вас всі героями...
|