Давайте всі ці запитання ми залишимо на фахових людей, які знають, що з цим робити, а ми своїми творами, серцем і душею, зазиваймо мир і спокій, добро, щастя і благодать на нашу землю, бо як не відкриєш сторінку - рвуться бомби і тече кров. Досить!!! Все виглядає так, ніби ми всі насолоджуємося тими обставинами, але ж, напевне, кожен із нас знає, що слово має властивість матеріалізуватися, то спитайте себе всі: - Чого ми більше прагнемо миру чи війни???
За все потрібно платити.....За те, що там дозволили панувати криміналу, за те, що люди йшли за ватажком із ада, за те, що росіян любили , як рідну неньку, за все розплата.......Сумно тільки, що гинуть не ті, хто заслуговують..... Якщо наступить мир у душах, то на Землі буде спокій...Хоча, я не вірю, що у більшості може бути здоровий глузд....
Хочу підтримати пані Катерину в тому, що надто гнітючими стали теми творів. Навіть у Велику Вітчизняну писали "Синий платочек", "Жди меня"... Може. тому й перемогли ворога?
Прийде час і все стане на своє місце! Питання ятрить душу кожному!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")