Пережите вами явно окреслюється в кожному вірші , що попри не дружбу з ритмом , западає глибоко в душу , через те що там такі змішані почуття , що хочеться все до крихти визбирати і перенести на слова , які самі плачуть за себе , кажуть . промовляють прямо в душу , відь цього аж мурашки по тілі , скільки вже ран ще належить нам перетерпіти... А хіба біль можна оцінити ... Краще - я вам співчуваю, прозвучить ближче до тексту , бо справді , дуже болить...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")