На спомин Ваш я свічку запалю,
Складу молитву й випрошу у Бога,
Щоб душі Ваші не віддав вогню,
І в мирі була вічная дорога…
Отець Небесний, знаю – за гріхи,
За нелюбов, невіру і неправду.
Та покарай, хто набивав міхи
І хто зростив усю державну банду.
Помилуй, Боже, душі і серця
Усіх героїв, що із честю стали
На бій із ворогом – до самого кінця,
Й твої щедроти при житті пізнали…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")