Доброго дня, мій синку чи онуку! (Бабусі вже ось-ось вісімдесят!) Як добре, що в АТО береш собі в науку Уміння й хист Державу захищать!
Свистять над головою міни й гради – Це путінгітлер «подарунки братні» шле. А в Мінську руки всі розводять безпорадно: Коли ж притихне вже над вами дійство зле?
Цілую руки тобі, воїн невідомий! Хай Бог тебе боронить і хранить! Нехай діждуться тебе рідні і знайомі! «Героям слава!» – хай навкруг звучить!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")