Благаю, брате, повернись живим,
до батьків, дружини, і до мене.
Я- знаю, що для всіх є місце в сердечці твоїм,
Ти- знай, що ти в наших серцях, ми молимось за тебе.
З дитинства разом по життю ми йшли,
в садочок, школу, відпочинки.
Я майже скрізь була де ти,
приховувала розбишацькі твої вчинки.
Благаю, брате, повернись живим,
підем з тобою ми на річку.
БЛАГАЮ...ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ...
тебе прохає твоя сестричка.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")