Ти чуєш мене, солдате?...
Молитву несу до Бога...
Щоб захист для неба дати...
І стерти з душі тривогу...
Сьогодні мій сон від тебе...
І тихо заснули діти...
Я буду молитись до Неба ...
І серцем дорогу світити...
Ти знаєш, солдате, я Вірю...
З любові слова сплітаю...
Хай душу твою зігріють...
Тебе я Творцю ввіряю...
Ти чуєш мене, солдате?
Ми віримо в перемогу...
Сестра...жінка...подруга...матір...
Молитвою встелим дорогу!!!
|