Виключно завдяки волонтерській підтримці народу України тримає багаторічну, безперервну оборону батальйон Гройсмана-Парубія, незважаючи на масовані атаки критики, зниклих безвісти побратимів та фінансово-контужених героїв, які нізащо не погоджуються на спеціалізоване, санаторно-курортне лікування в місцях не дуже віддалених, воліючи радше сконати а ніж кинути захоплені позиції. Слава Героям!
СКРУТА
Через нестачу фінансування навіть у місці найбільшої концентрації людей з особливими потребами - Верховній Раді України - не встановлено жодного пандусу
НАЕМ!
Собирается Мустафа Наем балотироватся в депутаты, Ему и говорят: - Куда ты лезеш мелочь пузатая? Ты видел какие там все задастые-мордастые! - Я? - Наем! Ответил Мустафа.
РОЗПОВІДЬ БАБИ ПАРАСКИ
Віктор Андрійович, свого часу, захоплювався творчістю співачки Глюкози. На майдані він часто наспівував слова однієї з її пісень "Я твоя невеста чесная, чесная йо...". Після майдану до вподоби йму припала інша пісня зазначеної співачки там, дуже складний приспів, звучить він так "Ду-ду-ду-ду-ду ду дура, ду-ду-ду-ду-ду ду дура...! але він зумів схопити мелодію... А ще чула баба Параска на базарі, як якийсь Шляпак із якогось секретаріату розповідав якійсь Шляпачці яка начебто прилетіла з молодою командою із космосу, що Віктор Андрійович любив ходити босоніж по секретаріату президента, - він вважав що, ходити босоніж по секретаріату президента це, корисніше а ніж ходити босоніж по траві - і при цому з задоволенням наспівував слова із ще однієї пісні Глюкози "Юра, Юра, Юра я такая дура...".
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1406 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")