Безліч смертей, тисячі загублених доль, сльози, а поруч з бідою "договорняки", наче нічого і не відбувається. Правдиві рядки і дуже хочеться, щоб ці підлі особи відповіли за кожну сльозину.
Зло завжди повертається бумерангом. А плач матерів не залишиться непочутим, зрадникам доведеться відповісти за кожну смерть. Від людського осуду можна сховатися, відкупитися, але не від Божого. Щемні наболілі рядки.
Зачепив вірш. Погоджуюсь, винних треба шукати не у лавах солдатів, а у командуванні. Зараз відвели з нашої сторони важку артилерію, бачив як відходили наші танки, лишаються голі блокпости та бліндажі. Оголюється тил. А з ворожої сторони добре поливають артилерією. Чого добивається наше керівництво - нових масових смертей? Скільки ще має померти патріотів, щоб щось помінялось? А війна ця дуже підла і брудна...
за спинами народу - наші душі продавали , за лихо і золото - зброю купували ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")