Нехай усі інкуби і суккуби Залізуть у рашистів через губи… Щоб виродки у зародках вмирали, Зсередини себе пороздирали… Ця нежить заслуговує на муки, Хай біси повикручують їм руки… А в вухах не спиняються кричати Нехрещені убиті потерчати… Мамони, вельзевули, аваддони Захоплять їхнє тіло у судоми… Хай мучать в вічній вічності діббуки, Хто сів з кацапів в танки, гради, буки… Поселяться у розуми ракшаси, Щоб вижити не мали вони шанси… Хай вернуться їм з кулями шайтани, І хлинуть з віч кривавії фонтани… Приречені народжувати прети, За вибухи, удари і прилети…
Ці нелюди самі ніяк не жили, Тому і смерть у муках заслужили… Зібралася триклята чортівня, Війною захлинається вона… Та тільки наша – праведна борня, Бо з нами – Бог, а проти – сатана… Тому клену і буду орків клясти До розкладу їх трупного окрасу… Інакше браму пекла не закласти, Пояснювати – марно пі..расу…
Як я Вас розумію, та все ж клясти, думаю марна праця, бо закони Вселенної працюють не так, якби цього хотіла людина, тому не варто накликати лихо на свою голову. Наші збройні сили віддадуть їм належне, бо пояснювати, самі кажете, марно.
Ми вже пройшли ту часову межу, коли ще можна і варто було рашистам щось пояснювати. Нині вже все - хто не зрозумів, той не зрозуміє, тож і нащо витрачати сили і нерви...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")