Велика загадка - душа, про яку, достеменно, знають, що вона є, і що це енергетична субстанція, а ще вона невмеруща. Загалом людина - Космос, при чому не вивчений, і ось недавно прочитала такий вислів:"Витрачаються колосальні затрати на розвиток нової зброї, краще б ті затрати пішли на дослідження людини."
цілком солідарна з Вами, пані Катю... ще в юності дивувалася, як це людство, навчившись перемагати земне тяжіння і виходити у Космос, абсолютно не цікавиться саме собою - якби з таким натхненням воно вивчало ЛЮДИНУ, її можливості, то подорожі до зірок не потребували б тонн металу і вогню... і від хвороб примітивних люди не вмирали б у муках... визнається вже, що хибний шлях обрало людство - техногенний... уже цей шлях привів у безвихідь... але, думаю, не звернуть з цієї дороги у прірву... бо дуже спішать, наввипередки рвуться обігнати одне одного... хоча - у Бога є Слово... дякую Вам за візит і думку...
гарна Ваша версія, пані ЛюК... і Ви її самі перевірите - наступним віршем (якщо напишеться) я запропоную як... звичайно ж, якщо Вас зацікавить така "гра"... дякую Вам за гарну участь у "розробці теми"...:yes:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")