Мої вірші - то стан душі.
Вона у мене чудернацька:
То дуже добра, то зненацька
У неї мов вселився біс
І ахінею він поніс.
І я своїй душі дивуюсь
І серджусь часто. А любуюсь
Я настроєм душі тоді,
Коли сиджу на самоті
І про природу щось римую.
Я помічаю вже не раз:
Душі приємний творчий час.
Вона тоді така спокійна,
Чутлива, ніжна, благодійна
І розуміє все. Ов-ва!
Це не душа, а голова
Думки римує і в слова
Їх одягає стильно. Wow!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")