Ви знаєте, я думаю, що причина в нас самих. Що дозволяємо - те й маємо. Що сіємо - те й жнемо. А вовки, як і всі інші тварини, хороші. Це люди різні бувають.
Вірш Ваш дуже актуалний. Демократія тут ні при чому. Демократія,-це влада людини. У нашому ж сусупільстві демократією і не пахне.Вовки керуються вовчими законами.Світ від вовків захищається вовкодавами та мисливцями (звіробоями).Іншого виходу для суспільства не буде.А взагалі ,вірш дуже об*єктивно і грунтовно малює наше сьогодення.Чому той "господар" відбирає у жебрака останній кусень? Тому, що знає .-жебрак не захищений і не може дати відсіч на посягання.Що ж до думки про те що з вовками можна жити мирно, то це примарно.Як говорить народна мудрість:" скільки вовка не годуй,-він на ліс поглядає." Дякую, за такий злободенний твір.Творчих ,Вам ,успіхів.
Дуже актуальний вірш на тему нашого сьогодення. Вірш не є досконалим, але за ваш світогляд ставлю Відточуйте форму і у вас все вийде.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")