Форма вірша не є досконалою, як за розміром, так за римою, але тема і любов до рідного краю, що бринить у ньому не може залишити байдужим. Можливо це текст для пісні, бо я відчуваю у ньому мелодію.
Дякую Вам,пані Катерино,Щозайшли та залишили коментар.Так,згоден з Вами.що вірш не вписується в класичну форму,рима є,але вона якась плаваюча.Ритм нагадує перестук коліс, бо писалось в потязі.Пробував причесати форму,але при цьому якось тьмарилась образніть.Опубліковав щоб почути зауваження та коментарі, може хтось щось підскаже.Потім спробую доопрацювати.Дякую Вам ще раз за відгук.Заходьте, буду радий. Успіхів Вам.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")