Бог створив людину для вічного життя, Бог дав право людям жити всім в раю! На небі забезпечив щасливе майбуття, На Землі дав участь – кожному свою! Але Бог під сонцем – люди ж всі внизу, Їм нестямно хочеться щастя на Землі! Ну навіщо Боже ти створив грозу? – Всі від неї потерпають - навіть королі! Боже, я прошу Тебе – змилуйся над нами, Народу України - дай земного щастя! Вижени до пекла - всіх чортів з рогами, Забери з дороги – незгоди та напасті! Дай народу вільному - подих на всі груди, Дай з колін піднятися, пристрасті, любові! Боже, не відмов нам – пособи нам всюди, Дай, щоб всі були ми - сильні та здорові! Боже, дай нам свого розуму щедрою рукою, Народ звільни від зла, даруй нам свою милість! Зроби, щоб ми довіку завжди були з Тобою, Звільни нас від неправди і знищ несправедливість! А ще я дуже прошу Тебе, мій любий Боже, Дай землякам талану і щастя повну чашу! Я вірю, Ти нас любиш і Ти нам допоможеш, Я вірю, Ти розмістиш під Сонцем долю нашу! А ми всі станем в коло, гуртом – спина до спини, За правду та за віру ми будемо молитись! Я вірю, ми не грішні і мій народ не винний, Тому за своє щастя будемо з чортом битись.
14 грудня 2012 року Григорій Трудний
* В моєму понятті Українці – це всі хороші люди будь якої національності, які живуть на Україні, а також ті хто люблять Україну не дивлячись на те, що живуть за кордоном.
дай Боже,що Ви на сторожі))) тільки сумно, що ми самідля себе буваємо "отим"
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")