Вітаю Вас, п.Тетяно, на нашому сайті! Бажаю Вам наснаги і терпіння для удосконалення своїх віршів. Ми всі тут проходимо школу свого авторства і якщо у Вас появиться потреба в допомозі - ми готові. Щодо вірша, то він мені подобається темою і емоціями, а от над формою ще треба попрацювати. З повагою Чумак.
Паны Тетянко,гарний патріотичний вірш,правда ще треба над ним трішки попрацювати,бо не скрізь є рима,прочитайте уважно.А так все гарно.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")