Чи можеш спати під громи барабанів? О, ні! Можеш радіти від насміху тиранів? О, ні! Чи втішить білий сніг, що став червоний, І плачуть діти під похоронні дзвони ? О Боже птраведний- О,ні! О, ні! !
Чи прийде тато, щоб пригорнуть дитину? Вже ні! Чи вмовить мама – Хоч ти не йди там сину. Вже ні! Чи справить матінка синочкові весілля? Чи колисатиме внучатко на дозвіллі? О Боже праведний- вже ні, вже ні!
Невже ,намарно, гине люд за Україну? О, ні! Чи думав він, що ніж засуне влада в спину? О,ні! Чи вмерла віра про людську свободу І знищення вкраїнського народу? О, Боже праведний –О,ні! О,ні!
Дякую,дорога Осаночка, за підтримку ! Разом до кінця! Свобода людини-понад усе!!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")