Невідомо чим все скінчиться, Що нова днина несе... Столицею дим клубочиться , Смерть нову жертву пасе.
Приїхала мати до сина З надією-захистити. Вдягається в траур Вкраїна, Як змушена хоронити.
Домовленості ще немає І вороття уже теж, "Час перемир"я" буває,- Хочеться МИРУ БЕЗ МЕЖ!
|