Гримить! Тайна дрож пронимає народи,- Мабуть, благодатная хвиля надходить… Мільйони чекають щасливої зміни, Ті хмари – плідної будущини тіни, Що людськість, мов красна весна, обновить… Гримить!
Іван Франко
САРКОФАГ
Закрили квітку в льодовому саркофагу В своїй красі пишається, блистить Усіх дивує ,привертає їх увагу, А квітка плаче, в холоді тремтить.
Проходять мимо. Стануть ,аби фотко взяти, Щоб ,бач, на памятку в альбом сховать, Не мякне серце, квітка ж ця не їхня мати, Готові і без неї хліб жувать.
А заморожують тепер не тільки квіти, Вже наробили роботів кругом, Й не тисне саркофаг, яким вони прикриті , В брехні живуть, обвиті ланцюгом!
Насупилось! Пливуть будучі плідні хмари, І вже ось-ось ударить сильний грім, Проллється водоспадом ! Знищить всі примари! Й розіб’є саркофаг народній гнів!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1463 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")