І забудеться срамотня Давняя година, І оживе добра слава, Слава України, І світ ясний, невечерній Тихо засіяє... Обніміться ж, брати мої, Молю вас, благаю! Тарас Шевченко ( З поеми – і мертвим і живим...)
Обніміться ж брати мої!
Яка чудова незабутня ніч! Зорі розсипались, і впали навсебіч, І диво стало – небо на землі, Майдан горів любов’ю у ці дні!
Лунало скрізь- разОм поборим зло! І що б там далі з нами не було, Майдан з’єднав, ідемо в майбуттЯ, Рабству душі не буде вороття!
І обнімались всі, бурлила кров, До свого краю палала скрізь любов, Пісні лунали ,багато тут музик, Людей зібралося, згубився лік! ! Тут все гуло, всі знали де провина, Народ вже встав і встала Україна! І обнялися, як і просив Тарас! Ніхто вже більше не роз’єднає нас!
Сердечно дякую за коментар. Повороту назад немає! Тільки вперед!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")