Мені пригадалась новела "Подвійне кол" Ю. Яновського із роману "Вершники". Там сини що представляли ворогуючі сторони (махновці, білі (денікінці), петлюрівці і червоноармійці) воювали між собою. Але фінал там трагічніший - криваву перемогу здобула найбільш лукава і підступна - комуністична владада... Хочеться надіятись, що в Україні все вирішиться за Вашим сценарієм і брат на брата не піде війною...
Дкую,золотко! От ми і нову зустрілися! Сердечне спасибі за коментар і за оцінку! Залюбки читаю ваші вірші,Наталочко, будь на якому сайті!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")