Так хто ж ви,
пане президент?
Час дати
відповідь Народу.
Сьогодні істини
момент –
Кінці не заховати
в воду.
До речі, де ви? У
бігах?
Народна кров
погана страва?
Покаятися у
гріхах
Не легка,
очевидно, справа!
Та й не спроможні
ви на гріх.
Всі ваші вчинки
то є злочин.
Як ви ненавидите
всіх…
Тож, не надійтеся
на спочин.
Отож, рятуйся що
є сили,
Біжи від нас
хутчій, падлюка,
Ми вирок вже
оголосили!
Горіти в пеклі
тобі, сука!
|