Про Майдан і Україну
Кров"ю рясно скроплена країна, Згарищем в столиці став Майдан. Рветься серце від жалю за сина, Що загинув в боротьбі за правду там. Маріїнський парк стоїть в зажурі... Всюди барикади, дим, вогонь. Наші хлопці гинуть там, на мурі, Сиротять синів своїх і донь. Вічна пам"ять павшим за СВОБОДУ! Наш уклін від сліз солений до землі! Ви-сини-герої із народу За Вкраїну склали голови свої. Із протестом вийшли навіть діти, Наші чоловіки і брати, Бо докермувалися бандити, Довели до ручки іроди! Безліч там запроданців у Раді І керміє Україною-ТИРАН! Кожен з них причетний є до зради, А країна стогне вже від ран!!! Курс безглуздий в кожній галузі відчутний, Україною занепад повний йде! Розпач в душах у населення присутній: "Влада просто геноцид такий веде!" МИ ТЕРПЛЯЧА НАЦІЯ, СПОКІЙНА, АЛЕ Є МЕЖА ВСЬОМУ! І БУДЕ КРАЙ!!! І ТОМУ, ХТО ГНОБИТЬ НАС ПОСТІЙНО ПЕКЛОМ МАТІНКА-ВКРАЇНА СТАНЕ ХАЙ!!!!
Додав: IrynaT (22.02.2014)
| Автор: © Ірина Тарнавська
Розміщено на сторінці : Вірші про Україну
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1220 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в словах пана Бутусова - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА