Беззаперечна
перемога!
Ціна її, нажаль,
життя.
І замість радості
– знемога…
Нема в минуле
вороття.
Не хочу я ні в
якім разі
Ся повернути у
злиденність.
Загиблих мені
жаль наразі.
Від того біль і
незбагненність.
Розчарування і
зневіра.
Й постійно сльози
на очах.
Після війни всі
хочуть миру.
Немов тягар він
на плечах
З відповідальності
і болю,
Нічного жаху і
страху…
Ми здобули бажану
волю,
Братів згубивши
на шляху.
|