Лук'янівські грати, Свобода розп'ята, Та попри криваві жнива Жива Україна, Свободна єдина, Жива Україна, жива!
Дарма, Янукович, Ти злочини коїш, Бо правди нестримні слова - Жива Україна, Свободна єдина, Жива Україна, жива!
І в Юлі, і в Юри Не вічні тартури - Повернемо їм всі права. Жива Україна, Свободна, єдина, Жива Україна, жива!
2012
|