Серце неньки України Це наш народ єдиний Який дуже розгнівився І на половину поділився. Серденько як пташка безневинна Що в клітці бється Одна плаче половина А друга сміється. Щоб серденьку спокій дати Потрібно половинки зєднати Збудувати міст дружби великий Якому зрадіють наші . Лихі жорстокі люди Не завдавайте серцю болю Бог вас розсудить Дайте Україні спокою. Наша непереможна держава Героям захисникам слава.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")