МАЙДАН Йдуть нові патріоти. І їхня хода Додає нам відваги і сили. На планеті постав, наче фенікс, Майдан, України повсталої символ.
Перемог не буває безкровних… Шкода!.. Повалили режим цей насилу! Знай же, враже-манкурте, що є в нас Майдан, Революції нашої символ!
Знай же, кожен диктаторе: влада – не дань! Нас нікому не вдасться місити! Тож затям, що Майдан – це не площа. Майдан – Волелюбної нації символ.
Хто не був, той не відає, що то: гуртом. Навіть мирний Майдан має силу! Прозрівай! Повставай! Ти – не раб вже! Отож На Майдан! Бо це – гідности символ!
Слава Україні! Слава Нації! Україна понад усе! А майдан - це крайня точка, дай Боже, щоб не було підстав для майбутніх майданів. Миру, добра та злагоди бажаю!
Дякую за відгук і за побажання! Навзаєм! Героям - слава!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")