Щоб тільки не було війни
Нехай і землю забирають
Нехай крадуть, нехай вбивають
Щоб тільки не було війни.
Щоб тільки не було війни!
Російську будем пильно вчити,
І так до діток говорити,
Щоб тільки не було війни!
Щоб тільки не було війни!
Рабами знову радо станем,
І крила згорнем, не розправим,
Щоб тільки не було війни.
Щоб тільки не було війни!
Тихенько будемо сидіти,
Згоду дамо прапор змінити,
Щоб тільки не було війни.
Щоб тільки не було війни!
Низенько будемо вклонятись,
На піч залізимо, сховатись,
Щоб тільки не було війни!
Щоб тільки не було війни!
Хай діти будуть яничари,
Нехай хапають чужі дари,
Щоб тільки не було війни!
А як усе це спопелиться
Ми скажемо – що ж, так годиться,
Живі лишились, без рідні!
Зате в нас не було війни!
|